Почистване на домове – услуга от А до Я от фирма за професионално почистване в София. Ние почистваме пода, тоалетната, перем мокети, чистим прозорци, мием чиниите.

Фирма “Пeпеляшка” предлага услугата почистване на домове, с която ще осигурите ефективно професионално почистване. Ние ще се погрижим за каквото желаете или за всичко.

почистване на домове
почистване на домове в София

Предлагаме богат набор от услуги за почистване на дома:

  • бърсане на прах;
  • миене на стъкла;
  • почистване с прахосмукачка;
  • почистване на пода (ламинат, плочки, мрамор) с машина или ръчно;
  • почистване на баня и тоалетна;
  • почистване на кухня;
  • почистване на силно замърсени кухненски уреди;
  • миене на чинии;
  • изхвърляне на отпадъци;

След предварителна уговорка, можем да се ангажираме и с почистване след ремонт.

Използвайки нашите услуги, ще се убедите, че Вашето жилище ще бъде свежо, уютно и здравословно място за живеене. Изберете услугата ни за почистване на домове.

Разполагаме със специализирани почистващи машини от най-висок клас, използваме сертифицирани почистващи препарати. По този начин, когато се занимаваме с почистване в домове, ние се грижим за вас и вашите домашни любимци.

Прах и алергии при почистване на домовете

Често праха, особено в големи количества води до алергични реакции. Ние го отстраняваме при почистването на вашия дом и така осигуряваме здравословна среда.

Препаратите които използваме, са щадящи за здравето на потребителите на нашата услуга. Почистените от нас домове са приятелски настроени за вашата кожа!

Целта ни като фирма за професионално почистване е да поддържаме баланс между качество и стойност на услугите, които предлагаме.

Пране на мокети при почистване на дома

В някои домове има и площи, които са застлани с мокети, а те имат нужда от професионално третиране. Нашата услуга, за пране на мокети е насочена към хората, които имат качествени покрития и желаят да запазят качествата и цветовете им дълго.

Почистване на домове

„Почистване на домове“ е не една, а много услуги, събрани в едно име. Ние се грижим за чистотата във вашия дом ОТ – ДО. Можем да почистим не само вашите стаи, но и балконите, стъклата и дори общите части.

В стандартната ни услуга, за почистване е включено обезпрашаването на всички полици, первази, врати, картини, статуи, картини или снимки.

При желание от ваша страна, ние ще се погрижим и за пране на мека мебел, каквато услуга и предлагаме. Можем да почистим, изперем и подсушим вашите матраци, дивани, фотьойли, столове и табуретки.

Как го правим?

Използваме модерна професионална техника и последно поколение препарати, за професионално почистване. Ние сме фирма, която се грижи за природата и нашите препарати са съобразени с екологичните норми у нас и в ЕС.

С внимание към всеки детайл Ви гарантираме перфектни резултати при почистване на дома Ви.

 


Нашите партньори, специалисти в „пране на мека мебел„, могат да предоставят услуга на същото високо ниво, както и ние.