Пране на матраци – как да се грижим?

„Пране на матраци“ е много прецизен и трудоемък процес, особено ако не разполагате със специализирана техника или необходимия опит.

Естествено Вие може да поддържате матрака си в добър вид, ако се грижите за него ежеседмично, но в крайна сметка идва момент в който се налага да се намеси фирма за специализирано почистване на матраци.

Ние разполагаме с препарати за отстраняване на различни замърсявания по матраците, както и с машини за изпиране или изтупване от прах и акари.

Поемаме поръчки за почистване на матраци по домовете от днес за утре! При нас не е нужно да планирате кога ще пътувате за да изсъхне матрака докато Ви няма, ние разполагаме с техника за изтупване, и пране която позволява използването на матрака още същия ден 1 до 3 часа след почистването.

Машинно и сухо пране на матраци – какво предлагаме?

Ако поръчката не Ви е спешна, то може да се възползвате от стандартната ни услуга за машинно пране на матраци, тя е по-евтина от сухото пране и е за предпочитане при силно замърсени повърхности. Чрез екстракторното (машинно) пране на матраци, същите изсъхват в рамките на 5-6 часа след почистването. Обезпрашаването чрез изтупване се прави преди прането с тупалка тип „Raynbow“.

Чрез изтупване и пране на матрака, ние Ви осигуряваме следните възможности:

■ Обезпрашаване на повърхностите от домашна прах;

■ Отстраняване на петна от пот, урина и други органични замърсявания;

■ Дезинфекция и елиминиране на бактерии, като мухъл, плесен, гъбички и други;

■ Отстраняване на други живи организми като акари и други паякообразни буболечки.

Какво включват услугите за пране на матраци?

Служителите на фирма за почистване Орвио ООД препоръчват цялостно почистване на вашият матрак, включително изтупване и изпиране, но Вие може сами да изберете набор от услуги, според нуждите на вашия матрак. Вижте примерите по-долу.

Цени за пране на матраци

ВИД ЦЕНА
Машинно пране на матрак (1 персон) 25,00 лв./бр.
Машинно пране на матрак (1½ персона) 35,00 лв./бр.
Машинно пране на матрак (2 персона) 45,00 лв./бр.

* ВАЖНО ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ
Имайте предвид, че при силно замърсени повърхности или упорити петна по матраците, цените могат да бъдат завишени с 50 до 100% от базовата цена! Всичко за ценообразуването може да намерите в секция цени за почистване.

Галерия на услугите ни за пране на матраци

Машина на времето – клиентите говорят:

Тук може да видите отзиви на клиенти, които вече се възползваха от нашите услуги за почистване на матраци по домовете.