Фирма за почистване на тапицерии „Пепеляшка“ ООД, извършва машинно пране на мека мебел за: дивани, столове, канапета, фотьойли, табуретки, лежанки и други по вид холови гарнитури.

Пране на мека мебел

Научете всичко важно, за нашата услуга за пране на мека мебел, както и интересни подробности от нашата работа (професионално почистване), за най-любопитните сред клиентите. Ако мислите, че грижата за мебелите и почистването е нещо, което може да ви е от полза – приятно четене.

За проблеми с прах, козина или петна по дамаската на дивана:

Бързо отзоваване на адрес в София, Варна, Бургас, Пловдив, Плевен, Стара Загора, почистване с еко-съобразни препарати, експресни поръчки от днес за днес, без скрити такси!

0888 72 62 08

професионално почистване
професионално почистване

По същество машинното пране на мека мебел е услуга за професионално почистване на дамаски. „Пепеляшка“ ООД е фирмата която ще отговори изцяло на вашите нужди, ако изпитвате затруднения с прането на диваните, фотьойлите или други тапицирани мебели с дамаска.

В следващите редове ще намерите информация за методите чрез които извършваме почистване на дамаските за канапета и холови гарнитури и как се оформя цената за почистване на мека мебел по домовете, а когато казваме „пране на мека мебел по домовете“ в това число влизат и мобилните домове, диваните във вашият кемпер или каравана са за почистване? Обадете се за повече информация на телефон 0888 72 62 08

Екстракторно и сухо почистване на мека мебел?

Като фирма за специализирано почистване и изпиране на мебели с дамаска или тапицерия, ние не можем да си позволим да предлагаме само традиционното пране на мека мебел или изтупване с „Рейнбоу“, което може да намерите при повечето фирми за почистване в София или друг по-голям град.

Фирма „Пепеляшка“ ООД Ви предлага две професионални услуги за изпиране на дамаски със съвременни перящи прахосмукачки собственост на фирмата. Ние не използваме машини под наем които допълнително да оскъпят почистването. При нас може да избирате между екстракторно и сухо пране на меките мебели.

И двете услуги се извършват с машини, т.е. машинно и са подходящи за почистването на дивани, фотьойли, столове, табуретки, кресла, канапета или друга мека мебел с тапицерия или дамаска.

Екстракторно пране на мека мебел

С тази услуга ще може да използвате вашите меки мебели около 5 часа след почистването.

Вижте подробно откъде е заимстван метода за почистване на дамаски чрез екстракция.

Сухо почистване на мека мебел

Сухо пране на мека мебел

Сухо пране на мека мебел

С тази услуга ще може да използвате мебелите си около 3 часа след почистването.

Добийте първа представа за тази услуга, като изгледате видеото по-долу.

Почистване на мека мебел – всички услуги

• Обезпрашаване на дамаски – мощно изтупване от прах, посредством уред тип тупалка.

• Почистване от мъх и козина – разчеткване на тъканите и изсмукване на козина от домашни любимци или човешки косми.

• Извличане на петна – локално третиране на петна по дамаските със специални препарати за почистване на текстил. Чрез екстракторното почистване на мека мебел и подходящите препарати ние успешно почистваме дамаски от шоколад, лютеница, кафе, вино и други храни или напитки.

Държим на склад богат набор от вносни професионални препарати за пране на дивани и в работата си не използваме „Вениш“, „Астониш“ и други тежки химикали с избелители. Вижте пълен списък на видовете петна които отстраняваме тук.

• Подхранване на тъканите – използват се гелове за подхранване на материята, както и омекотители за дамаски.

Базови цени за пране на мека мебел

ВИД ЦЕНА
Пране на стандартен стол без облегалка 4,00 лв./бр.
Пране на стол с облегалка 8,00 лв./бр.
Пране на малка табуретка с размери до 60см. / 60см. 8,00 лв./бр.
Пране на голяма табуретка с размери над 60см. / 60см. 15,00 лв./бр.
Пране на фотьойл 15,00 лв./бр.
Пране на кресло 20,00 лв./бр.
Пране на канапета тип (диван 2-ка) 20,00 лв./бр.
Пране на канапета тип (диван 3-ка) 30,00 лв./бр.
Пране на отоманка 40,00 лв./бр.
Пране на кухненски диван тип (ъглов) 40,00 лв./бр.
Пране на холов диван тип (ъглов / Г образен) 50,00 лв./бр.
Пране на допълнителни декоративни възглавници 5,00 лв./бр.
Минимална поръчка 45,00лв.

* ВАЖНО ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ
При средно и силна замърсеност, упорити петна и деликатни материи, цените могат да бъдат завишени с 50 до 100% от базовата цена! Всичко за ценообразуването може да намерите в секция цени за почистване.

Грешка: Формулярът за контакт не е намерен.